Om oss

Anex byggservice i Stockholm AB


.Äntligen en ny adress, nya vägar till jobbet, nya rum och vem vet, kanske ett helft nytt tanksätt. Du har hittat en plats där du vill bo och har valt Anex Byggservice för att bygga ditt nya hem.

Att bygga hus kan bli ditt livs projekt. Du och din familj ska själva styra över hur ni ska bo och hur mycket det ska kosta. Då är det tryggt att ha en stabil byggherre som stöd.

På Anex byggservice i Stockholm AB är vi måna om att du får ett hem där du kan trivas och må bra. Ett hem som är attraktivt och fungerar varje dag året om. Vi på Anex byggservice är duktiga på att projektera, tillverka och montera hus. Med vårt byggsystem får du snabbt upp ditt hus under tak och kan bygga klart i egen takt. Det som gör oss så unika är att vi har samma energisnåla konstruktion i alla våra hus. När du bygger hus med oss behöver du inte köpa till något för att få ett lågenergihus.

Vi skräddarsyr huset efter dina önskemål och tillhandahåller olika hantverkare under samma arbetsledning. På så vis får du endast en kontaktperson för hela projektet. Naturligtvis så garanterar vi att jobben utförs korrekt och på utsatt tid.


Vi på Anex byggservice i Stockholm AB har som mål att inte enbart hjälpa dig med design och bygge av ditt drömboende, men även att göra processen enkel och tillfredsställande för dig. Vi är en bygg- och designfirma med stor branscherfarenhet och erbjuder full service. Och kom ihåg: Anex byggservice i Stockholm AB kan hjälpa dig med alla faser i byggnationen av ditt hem – från planering till färdigställande.